TeljeShen Nyílt Nap

Szeretettel meghívunk TeljeShen Nyílt Napunkra a Nefelejcsben július 10-én 9-től 18 óráig! Lesz mozgás, masszázs, evés-ivás, beszélgetés és jó kedv.




Részletes program:

9.00-10.00 Do-in: közös mozgás, ráhangolódás magunkra és a napra. Ádámmal.

10.00-12.00 Shiatsu kezelés, továbbá állapotfelmérés és konzultáció: 30 perces kezeléseken keresztül tapasztalhatod meg, hogy milyen is a shiatsu. Az állapotfelmérés és konzultáción lehetőséged nyílik beszélgetni egyikünkkel a problémáidról, megkeressük a Neked szóló terápiát, mozgásformát, étkezést. Ádámmal, Anikóval, Nórival.

12.00-14.00 Vegetáriánus ebéd: receptekkel, sushi készítéssel, előadással a vegetáriánus étkezésről a húsmentes házi koszttól a makrobiotikáig. Anikóval és Nórival.

14.00-15.00 Női jóga: mozgás a női egészségért és teljességért. Nórival.

15.00-18.00 Lomi Lomi Nui és MA-URI kezelések, továbbá állapotfelmérés és konzultáció: 30 perces kezeléseken keresztül tapasztalhatod meg a polinéz masszázsok világát. Az állapotfelmérés és konzultáción lehetőséged nyílik beszélgetni egyikünkkel a problémáidról, megkeressük a Neked szóló terápiát, mozgásformát, étkezést. Ádámmal, Anikóval, Nórival.

A nyílt napon lehetőséged van kedvezményes masszázs bérlet, illetve ajándékkártya váltására is!

A részvétel bármely programra teljeShen ingyenes. Viszont a férőhely korlátozott, ezért:
Bejelentkezésedet kérjük a programokra az info@teljeshen.hu-ra. Írd meg, hogy mely programokra jönnél. Ha masszázsra is jelentkezel, akkor írd meg, hogy milyen időpontok lennének jók neked, mi pedig visszajelezzük Neked a konkrét időpontot. Így nem kell várakoznod és biztosan sor kerül rád.

További információkat a kezelésekről és a programokról a www.teljeshen.hu-n olvashatsz.

Helyszín: VII., Nefelejcs u. 25. 1.emelet (a Keletinél). Térkép

Ha van családtagod, barátod, kollégád, ismerősöd, akit érdekelhet a program, hívd el őt is!

Szeretettel látunk!
Anikó, Nóri és Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése